En Schwarz dag!

Jag tillhör den kategorin som ser det mesta i schwarz eller vitt. Vilket ställer till det en jävla massa i mitt sociala liv. Just därför har jag sjukt svårt för vårt tillskott, Stefan Schwarz. Må hända att han är en injektion, må hända att han har ett enormt nätverk and so on… Men i mina ögon kommer han alltid vara ljusblå. Dock, ingen skugga på Stefan, men vad i helvete pysslar Jeppe med?

Vi värvade Sörum, Finnbogason på lån, vilket har resulterat i enorm genomslagskraft (Ironi!). Detta skulle i sin tur alltså räddas med en fd. lirare från mff? Jeppe, du tvingade oss genomlida Rednex på Olympia inför hela svenska folket, tycker att du Schwärtat ner oss tillräckligt nu…

Obs! Allt ovan är skrivet i uppgivenhet & besvikelse. Till dig Stefan vill jag ändå skriva, -May the Schwarz be with you.

http://www.youtube.com/watch?v=UHw6KXbvazs


Comments are closed.