Sarkasmen- & ironins högborg.

Jag har svårt för allt det ”nya” som revolutionerar dagens fotboll. Är det inte dörrmattor som läggs ut på löpande band är det företag som vill ha sitt namn på arenor eller ”prinsar” från Quatar i brist på annan sysselsättning köper upp klubbar för sitt eget välbefinnande.

* I Sverige har klimatförändringarna eskalerat jämfört med övriga världen, hur förklarar man annars godkännandet av dörrmattor på våra Allsvenska fotbollsarenor?

* Friends- & Tele 2 arena är nytillskott på Sthlmsscenen. Vem spelar där? Tydligen en organisation som arbetar mot mobbing och den senare en telefonoperatör.

* Senast i raden av klubbar att sälja ut sin själ står Cardiff för. Inte nog att man säljer klubben, man ändrar även tröjfärgen. Tänk er HIF i himmelsblått

”En fråga som kommer att stötas och blötas i all oändlighet… Fick P-O kicken för att han flirta med Örebro eller han blev inte aktuell för sin nya klubb förrens efter det var klart att han skulle lämna?”

I övrigt är det fantastiskt kul att driva en obskyr blogg även om den innehåller en ansvarig utgivare eller ej.

Å andra sidan är det skittråkigt att driva en obskyr sida när en del använder vårt forum till att spy sin galla över andra skribenter istället för att bidra till ett sunt debattklimat. Jag och förhoppningsvis mina ”kolleger” på sidan kommer göra allt i vår makt att stoppa skitsnacket så snabbt vi bara kan i fortsättningen. Räkna med ett knippe gula- och röda kort kommande period. Tack.

För att återknyta till överskriften.

Nu finns även jag på twitter så vill ni läsa fläckvis med trams (Tydligen är twitter en form att på bästa sett försöka överträffa alla andra med sarkasm och ironi… Självbefläckelse typ), jag skriver fläckvis eftersom inläggen kommer med stora mellanrum.

Till sist avslutar vi med en bild som talar för sig självt…


Comments are closed.