Welcome back mr Oggy!

Åge Fridtjof “Oggy” Hareide är tillbaka. All respekt för CK men Åge är den jag vill se styra mitt HIF. För er som inte vet var det ”Oggy” som var guldmakare i cupen 98 och fixade vårt första SM-guld på 30år 1999. Frågan är bara vad spelarna tycker, de som var under förra Åge-eran vet vad jag pratar om. Intensiteten och den enorma kampvilja som utspelade sig för 13år sedan på Olympiafältet var grym, men den gav också resultat. HIF sprang i sönder alla lag helt och hållet.

Åge är en helt annorlunda tränartyp jämfört med CK vilket ni kommer märka ganska omgående. Har du saknat en röst vid sidan av planen som engagerar sig ofantligt med att skrika, mana på- & gestikulera vilt lär du inte bli besviken. Jag ville bara med den här enkla texten hälsa kung Åge tillbaka i klubben!

Välkommen tillbaka ”Oggy”!


Comments are closed.