Blicka fram mot omgång 3….

Lottningen av omgång 3 är den 20 juli och det är alltså mellan första och andra mötet med TNS. Vi kommer  inte då att få reda på vilket lag vi får möta utan det blir först den 25 när vårt dubbelmöte med TNS och övriga matcher i omgång 2 är klara. I och med att lottningen sker innan dubbelmötena är färdigspelade är det redan nu klart vilka lag vi kan ställas mot vid vinst mot TNS. Vi kommer  att få möta vinnaren i någon av matcherna nedan. Det lag som är seedat i omgång 2 är i fet stil.

KS Skënderbeu (ALB) v Debreceni VSC (HUN)
Ulisses FC (ARM) v FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN) v FK Željezničar (BIH)
Molde FK (NOR) v FK Ventspils (LVA)
FC Slovan Liberec (CZE) v FC Shakhter Karagandy (KAZ)
FK Budućnost Podgorica (MNE) v WKS Śląsk Wroclaw (POL)
HJK Helsinki (FIN) v KR Reykjavík (ISL)
AEL Limassol FC (CYP) v Linfield FC (NIR)/B36 Tórshavn (FRO)
Shamrock Rovers FC (IRL) v FK Ekranas (LTU)
Neftçi PFK (AZE) v FC Zestafoni (GEO)

Inte några dåliga lag och lag som WKS Śląsk Wroclaw, Molde FK och FC Slovan Liberec är bra lag, dock inte lika bra lag som vi fått möta om vi inte blivit seedade! Vi slipper nu möta följande lag som är seedade precis som vi i omgång 3.

  • FC Basel
  • Anderlecht
  • Celtic
  • Bate Borisov
  • Red Bull Salzburg
  • Dinamo Zagreb
  • CFR Cluj
  • MSK Zilina
  • Partizan Belgrad

Matcherna i omgång 3 spelas den 31/7-1/8 och 7-8/8. Lottningen till Play Off sker fredagen den 10/8 efter att omgång 3 är färdigspelad. Först och främst ska dock The New Saints FC köras över! Vi ska slå walesarna och vår största fiende för avancemang är underskattning och att vi inte tar uppgiften på fullt allvar! Gäller att vara professionell så tar vi första steget mot Champions League!


Comments are closed.