Fängslande elektronik.

Jag tycker det är kul med nya fräcka elprylar. Nya och nya förresten, fotbojan är väl ingen grej man varken höjer till skyarna eller är en särskilt purfärsk uppfinning. Dock har man konfererat länge på högre ort hur man skall få bukt på vår tids cancersvulst, appendix på blindtarmen, dvs. -huliganen. Tillträdesförbud finns redan men Säpo, CIA, SAS & nationella insatsstyrkan tycker inte detta räcker och har nu kommit med ytterligare förslag, –fotboja! Grattis polisstat!

Jag skall hjälpa er på traven med fler förslag på hur man också kan stoppa huliganen. Massmördare, kvinnomisshandlare, rånare & pedofiler vik hädan för 2000-talets ”Hitlers”…

– Tatuering i pannan. (Public enemy no1)
– Guantanamo for life.
– Skampåle på våra tomma torg.
– Överlämna patrasket till en heroinmissbrukare på avtändning med dold knarkdos på kroppen.
– Tvångssteralisering.

Seriöst politiker och ordningspersoner, det finns bättre ställen att fördela era/våra resurser på.

Nu till något helt annat, -Silly season!

Videojuggar, Youtube-afrikaner & facebook-svenskar, nu kommer telefonabonnemangs-smålänningen! HIF har enligt en twittrande Röglesupporter tecknat ett abonnemang i Jonas Therns namn! Känn på den, kan inte bli mer solklart eller hur? I övrigt tror jag att Rade P är på ingång, kanske som flaskposts-norrman…

Wales nästa! (Eller väldigt nära i alla fall…)

Helt plötsligt blev det mindre viktigt med Allsvenskan, HIF fick ett på pappret enkelt lag från Wales(?) och redan nu har över 40 man bokat årets kanske fetaste bortatripp! Är du/ni osäkra på hur man hittar billigaste flyget dit? Bara ställ frågan i vårt forum om vilka datum och vart ifrån ni tänkt åka så hjälper vi er!

Till sist, matchtröja mot Gefle!


Comments are closed.