Rabatt på matchtröja mot Gefle, buss till Manchester? och avgångstider till IFK!

New Saints i all ära – mycket glädjande att så många fixat resa redan – men vi får inte glömma bort vår nystart på plan och läktare i Allsvenskan! Minst lika hett och viktigt om du frågar oss!

Matchtröja på gäller mot Gefle den 2/7 som sagt – nu har vi i samarbetet med HIF också lyckats fixa ett erbjudande på tröjan!

Hundra kronors rabatt gäller vid köp av matchtröja – vare sig det gäller vuxen- eller barnstorlek. Så köp en till lillgrabben med!

Erbjudandet gäller på matchdagen och du ska uppvisa medlemskort i Kärnan eller HIF i samband med köpet.

Årets matchtröja är en av de snyggare – det är alla överens om – och nu har du ytterligare anledning att köpa en, om du inte redan gjort det!

——————————

Vi har lyckats skaka fram avgångstiderna mot IFK Göteborg borta. Dessa är:

Lunds central (norra delen): 14.30
Idrottens hus, Helsingborg: 15.30

Uppvisande av giltig biljett ska ske. Vi fixar inte pub till denna matchen, även om det är vår målsättning att så ofta som möjligt göra det. Pubsugna personer uppmanas snacka ihop sig och fixa ett ställe för alla sneresenärer/lokala.

——————————–

Vi söker fortfarande bussvärdar och har blivit kontaktade av flertalet engagerade HIF:are, vilket gläder oss. Vi lär kontakta er om ett par veckor – vi ska bara hinna med att ha vårt styrelsemöte först så att vi kan diskutera igenom hur vi ska lägga upp det. Det har blivit lite försenat, men vi ska fixa det. Ha tålamod!

—————————–

Kärnans fotbollsturnering kommer att äga rum imorgon, den 30 juni kl 12.00 på Olympia! Dyk upp, grilla korv, spela boll och snacka lite skit och glöm inte anmälningsavgiften på 100 kr per person. Nästa år blir det ännu fetare – det kan vi redan nu utlova!

——————————

Ses mot Gefle och IFK!

Fixa även resa till New Saints, ni som inte gjort det redan. Europa-resor brukar vara speciella i positiva bemärkelse, så ta chansen nu när ni har den! Vem vet när vi får chansen att kvala till CL nästa gång? Kärnan ska försöka lösa transporten mellan arenan och tågstationen. Vi återkommer med det.

UPPDATERAT! Vi har fått ett transportsförslag från Oswestry till Manchester (där de flesta bor) efter matchen. På detta sättet slipper ni att stanna i den lilla hålan Oswestry där knappt något finns – istället kan ni dra in till manchester och fira segern!

Vi måste dock veta hur många som ska med, annars blir det svårt att boka bussar. Vi vill inte att en 50:a ska stå där med 20 pers lika lite som vi vill att en full 50:a åker och lika mycket får stå kvar vid arenan utan plats…

För att kunna gå vidare behöver vi veta på ett ungefär hur många som är intresserade av en lösning med buss från arenan in till Manchester efter matchen.

Skicka ett mail till karnanhbg@gmail.com med namn och telefonnummer. Detta är alltså inget som är bindande utan vi vill bara kolla av hur många som är intresserade. Detta gör vi för att veta hur stor buss vi ska ta in, 50, 75-manna osv.

 

 


Comments are closed.