Viktigt inlägg för er som använder HIF-stickers!

Ingenting är någonsin så simpelt som man tror. Alla småsaker kan vara en vetenskap i sig. Ni som inte intresserar er för HIF-klistermärken behöver inte läsa detta inlägg, för er kan mycket som jag ska ta upp te sig som löjligt. Bespara mig alla dryga kommentarer tack. Men ni som använder HIF-stickers måste läsa detta mycket noga.

Innan man sätter upp ett klistermärke måste man kolla om ytan det sätts upp på är ledig. Finns det exempelvis ett annat icke-fotbollsrelaterat klistermärke där redan, så ska man INTE sätta upp ett HIF-klistermärke just där. Detta gäller givetvis inte stickers från andra fotbollsklubbar.
Den senaste tiden finns skräckexempel på när folk tagit HIF-stickers och satt över politiska stickers, såväl vänster- som högerstickers. Vad ni har för åsikter i politik intresserar mig inte. Har ni något emot vissa politiska stickers så får ni i så fall riva ner dem och stå för det personligen. Men använd ALDRIG för hel-ve-te ett HIF-stickers för att sätta över ett stickers med politiskt budskap (eller något annat icke-fotbollsrelaterat för den delen heller). När man tar ett HIF-stickers och sätter över ett politiskt stickers gör man ett politiskt ställningstagande i HIF:s namn, inte acceptabelt. Det tar emot att riva ner HIF-stickers, men när HIF:are med koll sett såna här skräckexempel har de varit tvungna att göra just det.
Man måste förstå att personer som sätter upp andra klistermärken gör det av en anledning. De blir lika förbannade över att deras klistermärken blir överklibbade som vi hade blivit om HIF-stickers skulle bli överklibbade. Om de ser HIF-stickers sättas över deras, kommer de framöver dra ner HIF-stickers.
Detta var inte det hela. Det finns även exempel på när folk klibbat över klotter. Inte acceptabelt. Utövare av graffiti värdesätter sitt klotter och vill inte att det ska klibbas över. Ser de HIF-stickers över sitt klotter, river de framöver ner HIF-stickers. Det räcker om det så är något oläsligt litet klotter, sätt inte över det.
Summan av allting är att man alltid ska kolla så ytan är ledig. Frågor på detta kan tas i stickerstråden!


Comments are closed.