HIF bjuder på bussresan!

Kärnan har, som ni kanske vet, försökt att fixa ett bra erbjudande till alla tappra HIF:are i Wales. Vi var i full färd och skulle precis slänga ut något, men så gav HIF oss det glädjande beskedet att de själva bokat en buss till Manchester – de bjuder alltså oss på resan! En fint gest som Kärnan, och säkert många fler, hjärtligt uppskattar. Det är så här klubb och supportrar ska samverka!

För att förtydliga gäller erbjudandet resan från arenan EFTER matchen (ca 21.00 engelsk tid). Många bor ju i Manchester och då är det ohett att vara kvar i en så pass liten stad.

HIF vill överlåta ansvaret för bussresan till oss i Kärnan. Vi ska fixa med namnlistor som ska lämnas till HIF så att det blir möjligt att i rimlig tid planera hur stor buss som behövs.

Tidigare har vi av samma syfte skickat ut en intresseanmälan till vår egen resa. Ni har skickat mail till karnanhbg@gmail.com för att anmäla ert intresse. Ni som har gjort detta – er anmälan gäller! Ni kommer att få ut ett bekräftelsemail om detta.

Till er andra walessugna HIF:are som ännu inte skickat oss ett mail; nu finns er chans! HIF vill gärna ha in antalet anmälda till oss SENAST KL 15.00 FREDAG, så vänta inte om ni vill få en gratis bussresa! När vi vet hur stor buss vi kan ta in kommer vi att skicka ett bekräftelsemail även till er andra som anmält er. Det hänger helt ch hållet på hur snabba ni är. Stor skillnad på 53 och 73 anmälda om man ska ta in en 75:a… Kärnan har hittills fått in 41 namn som bekräftat sitt intresse. Vill ni andra med också – sätt fart!

Vi får se hur vi checkar av anmälningarna väl på plats, men det lär inte bli några konstigheter. Vi återkommer om det.

Men som sagt – skicka namn och nummer till karnanhbg@gmail.com senast fredag så vi kan planera för busstorlek. Mot Champions League!”


Comments are closed.