Lottning omgång 3 av Champions League *Uppdaterad*….

 

Bloggen är nu uppdaterad med de grupper som UEFA nu släppt inför morgondagens lottning. Nedan har ni lagen där vi kommer få möta vinnaren i dubbelmötet.

 

 

 

KS Skënderbeu (ALB) v Debreceni VSC (HUN) (1-0)
NK Maribor (SVN) v FK Željezničar (BIH) (4-1)
FC Slovan Liberec (CZE) v FC Shakhter Karagandy (KAZ) (1-0)
FK Budućnost Podgorica (MNE) v WKS Śląsk Wroclaw (POL) (0-2)
Shamrock Rovers FC (IRL) v FK Ekranas (LTU) (0-0)

 

Där har ni de lag vi kan lottas mot i morgon när man lottar omgång 3 av kvalet till Champions League. Inom parantes har ni resultat från första mötet och det lag som varit seedat i omgång 2 är skrivna i fet stil. Känns väl fortfarande som det är Slask Wroclaw och Slovan Liberec som vill vill undvika i första hand. Shamrock/Ekranas känns väl lite på förhand som den bästa lottningen för oss.

Vi ska förbi TNS och jag är ganska övertygad om att vi fixar det på Olympia. Så ni som vill gambla lite kan kanske till och med börja titta efter resor och boka i morgon eftermiddag.  12,00 i morgon är det lottning, hoppas att UEFA kan lyckas med sin sändning denna gången……


Comments are closed.