Separate the wheat from the chaff

…eller fritt på skånska ”Sålla agnarna från vetet”. Det är i dag vi visar om vi vill fortsätta den resan vi påbörjade med att vinna Allsvenskan förra året och kvalificerade oss för Champions league.

Enligt uppgift är ca: 3500 biljetter sålda. Tänker inte gå in djupare om vad jag tycker om det utan önskar bara att HIF ser över vilka man borde premiera lite extra vid matcher mot eventuellt namnkunnigare klubbar. 
Enkelt förklarat, ge de som kommer till matchen i dag en ”personlig kod” som vederbörande kan använda vid valfri match i framtiden. På så sätt värnar klubben om de som står där i vått- och torrt, året om, oavsett vad motståndet heter.

Vill samtidigt påpeka att jag inte vill se det engelska systemet med ”lojalitetssystem” som finns i de större klubbarna utan enbart vill se HIF verkligen värna om sina supportrar vid tillfällen som i dag.

Matchen mot TNS startar 19:15, men hela uppladdningen med Skånes finaste sker på O’learys flera timmar innan.

Det är dags att sålla agnarna från vetet, stöd HIF på plats!


Comments are closed.