Första & sista gången.

Man skall väl egentligen inte skriva när man är som mest upprörd men sen skall man inte ha på sig den röda tröjan i heller om man inte tänkt ge 100%. Fare enough?

Jag skall för första gången ge spelarbetyg någonsin här på Bakgatan.se. Vad det tjänar till? Inte ett skit! Men är man bitter så är man…Betygsättningen är den klassika 1 till 5 där det högre talet är bättre än det lägre. OBS! De som spelat för kort tid markeras med kursiv stil.

Målvakt 30. Pär Hansson.

Backar: 4. Walid Atta, 14. Erik Edman, 15. Emil Krafth, 16. Joseph Baffo, 21. Christoffer Andersson

Mittfältare: 3. Loret Sadiku, 5. Daniel Nordmark, 6. May Mahlangu, 7. Mattias Lindström

Forwards: 9. Erik Sundin, 10. Álvaro Santos, 11. Thomas Sörum, 19. Alfred Finnbogason.

Indisponibla
8. Ardian Gashi (fot) En svag 3:a
24. Erlend Hanstveit (rygg) 4:a ggr bättre än Baffo.

Kul? Inte det minsta. Vår enorma hemmasvit är bruten, vi visste att den skulle komma någon gång men inte att vi skulle bjuda på den. Man kan skylla på den usla domaren, de blinda linjemännen eller på att åskan aldrig drog in över Olympia och på så sätt fick matchen avbruten men sanningen är den att vi var totalt piss idag.

På läktarna gapade det tomt, langosdoften låg som en tät dimma likt slaget vid Lützen, en hel moped Pekingfans gjorde sig sporadiskt hörda på Olympia, pissoarerna luktar fantastiskt illa. Jag kan fortsätta, men väljer att knipa flabb ett tag istället. Nya tag, allt är glömt (Nej!) och vi ger oss fan på att vi skall vidare i Champions league till vilket pris som helst.

Avgå alla!


Comments are closed.