Bussen till Wroclaw inställd

Tyvärr tvingas vi meddela att bussen till CL-kvalmatchen mot Slask är inställd pga. ett för litet antal anmälda. Endast ca tio personer har anmält sig och därmed känns det utsiktslöst och dödfött att hålla på detta beslut länge till.

Vi rekommenderar dessa ca tio pers att ta kontakt med varandra och försöka få ihop en minibuss. Eller så kanske ni vill ta flyget för er själva? I vilket fall hoppas vi nu att ni får tillräckligt med tid på er att fixa ett annat ressätt.

Ni får givetvis sjukt brådis – ni är inte ensamma om att ha haft det! Alla HIF:are har bara på typ en vecka fått sy ihop sina alternativ. Flyg har funnits där som ett billigt och smidigt alternativ, men varseln har varit alldeles för kort. Möjligen är det så att UEFA inte prioriterar bortaföljen på kvalmatcherna. Tyvärr blir det inte alltid som man vill.

Vi håller dock utkik efter nästa bortamatch – vi är ju garanterade en bortamatch till oavsett om vi åker ut mot polackerna eller ej. Förhoppningsvis får vi inte så fruktansvärt kort tid på oss att planera till den matchen och kan, även förhoppningsvis, sy ihop ett bra alternativ!

Pengarna tillbaka får ni genom att maila ordf@karnan.nu med namn, medlemsnummer, gärna andra kontaktuppgifter och naturligtvis kontouppgifter. Vi sänder sedan över pengarna. Om ni skulle sakna ett konto – skriv det i mailet så ska vi säkert kunna lösa återbetalningen på något annat enkelt sätt.

Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Polen! Larmrapporter i tidningarna om att det skulle vara farligt att åka dit för fredliga HIF:are råder vi er att vara kritiska till. Fredliga HIF:are som håller låg profil bör inte ha alltför mycket att frukta. Det brukar gå att undvika stök om man vill.

Ta er dit och stötta HIF ni som kan, så laddar vi som stannar hemma upp för årets bästa hemmstöd i returen! Vi SKA till Champions League!


Comments are closed.