Mer info om Elfsborg borta – sommarens bortaresa!

Vi är alla förbannade och besvikna efter gårdagens plattmatch mot Norrköping (vår fantastiska hemmasvit bröts), men Allsvenskan lever fortfarande för oss i allra högsta grad! Det som kännetecknar oss är att vi är lite av motgångssupportrar – vi ger ALDRIG upp och sjunger bara högre när det går sämre. Titta bara på hur laddad stämningen var i andra halvlek mot Norrköping stundtals. Stor irritation fanns i luften, men vi använde också denna irritationen till att medverka till att HIF klart ryckte upp sig i andra halvlek!

Elfsborg borta kan bli ett laddat toppmöte där mycket står på spel. De senaste säsongerna har vi skapat ett riktigt bra drag där uppe. Akustiken är helt enkelt sjukt gynnsam – vi har vunnit de senaste ”läktarkamperna” på knock-out!

Den 18 augusti är det dags igen. Tar du Kärnans bussar för billiga 240 kr får du nöjet att ladda upp med Skånes bästa supportrar på en pub – info kommer snart! – som vi lär ha klart med i dagarna.

Avgångstiderna är klara:

09.00 från Lunds central
10.00 från Idrottens hus

Sommarledighet och vikten av att du är på plats och stöttar grabbarna gör valet enkelt – du ska upp och stötta Skånes stolthet i Borås! Köp biljett nu!

…och biljetten köper du enklast via denna http://www.tickster.com/sv/events/za85t9yawta3b06 Tickster-länk.

Annars finns biljetter till försäljning på klädaffären tillika vår samarbetspartner på Himmelriksgränden Sweet & Tender och vid boden bakom Södra. Sök upp oss!


Comments are closed.