Klargörande – medlemmar i supporterföreningarna har förtur på CL-biljetter!

Efter kontakt med HIF kan vi nu, glädjande, meddela att medlemmar i supporterföreningarna Kärnan och HIF-vänner – trots spekulationer kring motsatsen – har förtur på biljetterna.

Samma dag och tid som för medlemmarna i HIF gäller: torsdagen den 16 augusti kl 13 i Olympiashopen. Uppvisande av medlemskort gäller naturligtvis.

Vi tackar HIF för premierandet av trogna supportrar – nu får vi se till att ligga på och se till att köpa upp biljetter så att turister inte köper upp alla platser. Stödet till HIF FÅR inte riskeras på grund av lathet i denna gigantiska drabbning. Ligg på låset!

HIF kom med undran till oss om inte alla är medlemmar i moderklubben. Även om vi tycker att medlemmar i supporterföreningarna ska ha förtur kan vi ändå inte annat än att hålla med. Alla med HIF-hjärta borde bli medlemmar. Klubben stöttas och du får många bra förmåner – inte minst en gällande biljetter!

Sektion 36 och 37 lär bli huvudsektioner för det verbala stödet. De som vill stötta laget ordentligt uppmanas främst rikta in sig på dessa sektioner.

Idag kommer vi, förhoppningsvis, att få många bra erbjudanden om flyg till er. Vi väljer ut det bästa – OM det visar sig vara rimligt – och går ut med mer info så fort vi kan. Att ordna en resa är inte alltid så enkelt som man kan tro, så vi får reservera oss för att vi inte kan gå med förslaget omedelbart. Vi får be er hålla er – bättre att allt blir rätt än att det kommer ut på absoluta direkten.


Comments are closed.