Ett jättekliv för HIF!

Den i dagarna framlidne amerikanske astronauten Neil Armstrong uttalade de berömda orden ”That’s one small step for a man, one giant leap for mankind” (”Detta är ett litet steg för en människa, men ett jättekliv för mänskligheten”) när han som förste människa satte foten på månen. Med detta klassiska uttalande kommer vi snart in på HIF´s viktigaste bortamatch på år och dagar. Det kan istället bli: ”Ett litet steg för en spelare men ett jättekliv för HIF”
Varje spelare i truppen måste känna att nu finns chansen för det där STORA extra steget. För när händer det nästa gång med chans till spel i Champions League?
Celtic var tunna på Olympia den senaste matchen, den ende som stack ut i grönvit-randigt var en grek med en plånbok (finns det sådana kvar?) Att HIF förlorade den matchen är en gåta som bara en gammal grekisk gud kan svara på.
Hur ska det gå till nu då, att vända 0-2? Vi får ta till den klassiska kommentaren från skolans värld och varje förälders mardröm: ”- Han kan om han bara vill…”

Ja just så känns det denna säsong. Underkänt ena veckan och alla rätt nästa.
Det är nu de gamla spelarna i laget ska visa de unga fjuniga juniorerna hur det går till på stora scenen! Inga tappade markeringar och frilägen utan nyklippta snedluggar och kyla i avsluten!
HIF mot CL!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.