Ytterliggare ett resalternativ till Hannover!

Vi kommer att åka på natten både ner till Hannover och hem efter matchen, rutten kommer att bli Ängelholm-Höganäs-Helsingborg-Lund-Malmö-Hannover. Resan ned kommer att påbörjas vid 01,00 ungefär och vi beräknar att vara framme i Hannover innan klockan 10,00. Ni kommer att släppas av inne i staden eller som alternativ ute vid Arenan. Ni svarar själv för transporten från centrum ut till arenan då bussen av arbetstidsmässiga skäl inte kan hämta upp er inne i Hannover innan match. Hannover har dock utmärkt kollektivtrafik och arenan är belägen ganska nära centrum.

Ni löser likaså biljetter till matchen själv, mer information om det på www.hif.se

Matchen beräknas vara slut 23.05 och bussen kör mot Skåne igen så snart som möjligt efter detta-dock senast vid midnatt, vi beräknar att nå Skåne igen vid 07 tiden på morgonen den 9/11.

Vi har inte för avsikt att konkurrera med Kärnans resor utan vill se oss som ett alternativ för de som inte kan eller vill åka med Kärnan, det viktiga är att vi blir många som stöttar HIF ute i Europa.

Vi har inget medlemskrav men vi kräver att du som resenär respekterar de andra resenärerna, eftersom det är nattbuss både ner och hem och en hel del har jobb och studier att sköta på hemmaplan så är normal samtalston att föredra och vi hoppas att ni respekterar de som vill sova under färden. Du kommer att tilldelas ett numrerat säte där du personligen är ansvarig för ordningen. Vi är öppna för supportrar i alla åldrar men är du inte myndig skall du ha målsmans skriftliga medgivande samt en vuxen (25+) person som huvudansvarig med på resan.

Priset för denna resa är 850:- och är ni intresserade av att deltaga, skriv då ett mail till: hifbussen@yahoo.se och anmäl dig så mailar vi vidare instruktioner.

I svarsmailet ni kommer att få finns betalningsinformation, och det är mycket viktigt att dessa instruktioner följs då antalet platser är begränsat och vi reserverar inga platser utan de som först betalar in är först säkrade en plats.

Absolut sista betalningsdag till matchen Hannover 96-HIF är den 28/9-2012. Men ju tidigare du betalar in ju tídigare säkrar du din plats för att se HIF ute i Europa.

För mer info: alltomHIF.se


Comments are closed.