Nu är vi där…med fler frågor än svar!

Efter en tung period resultatmässigt med fem raka förluster (när hände det senast?) så blev HIF ett vinnarlag igen mot plastlaget Sundsvall. I och för sig var fyra av de fem matcherna bortamatcher mot rätt bra motstånd och med snabbare domare på linjen hade resultaten säkert varit annorlunda. HIF har haft sanslös otur med uteblivna domarsignaler och alla dessa skador på spelarna löpande under hela året. Förra året visste vi knappt vad det var för något. Flyt eller oflyt kallas det ibland. Men det ser ut att de senaste värvningarna i augusti har varit väl genomarbetade och ger HIF ett nytt positivt flyt!? Men samma hårda arbete måste göras om och om igen för inget kommer gratis.
HIF står inför en trevlig höst med Europa league matcher och i nästa vecka gästas Olympia av de bebisblåa. Med förra derbyt i minne (inte mitt) borde revanschlustan vara stor i truppen! Bra tändvätska!
Den skånska fotbollens supporterkultur som av många varit bespottad så länge, kom med ett bättre logistikförslag i ”bussgate” än vad välavlönade slipsnissar kunde räkna ut.

– Stort cred till dem som var med!! märkligt då att inte fler mediakanaler hittade den nyheten…sorgligt.
Nu när ändå supportrarna har fått upp ångan och hjälper svensk fotboll med olika saker finns det fler frågor som bör behandlas snabbt, gärna på nästa styrelsemöte i det nya svff-skrytbygget Friends Arena i Solna:

•    Allsvenskan och Superettan spelas endast naturgräs – vad väntar man på?
•    Matchtider för publiken på plats – vad väntar man på?
•    Testa målkamera ett år och utvärdera – vad väntar man på?

Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.