Bojkotta Häcken borta!

Citerar ett tidigare inlägg här på Bakgatan;

”Vilka riktar sig bojkotten mot? Ja, egentligen alla inblandade med beslutsmakt. Klubbarna, tv-bolagen, SEF, SvFF och inte minst själva publiken. Alla har vi ett ansvar att påverka utvecklingen. Ofta förekommer det resonemang som i våra öron liknar ett frånskyllande och frånsläppande av ansvar till andra parter. Klubbarna hänvisar till att tv-bolagen styr – tv-bolagen hänvisar till klubbarna, som har gått med på avtalen.

Främst anser vi dock att klubbarna bör lyssna. Alltför ofta framstår man som eftergivna i förhållande till tv-bolagen. Större vikt måste läggas efter publikens önskemål – den publik, som med sitt intresse bygger upp en väsentlig del av sporten. Utan den kommer inte intresset. Utan den kommer inte pengarna. Utan den kommer inte meningen och passionen.”

Läs hela inlägget här.

Vill du ändå se matchen vilket vi tror du inte är ensam om så kolla forumet för fulstreams! Inte en krona till den moderna fotbollen!


Comments are closed.