HIF-Twente, avspark 19:00

Glöm jobb idag, och skolan har du tid att ta igen en annan gång. Det finns bara en sak som gäller idag, sjung högt, högre än du någonsin gjort förut. Det viskas att det bara sålts knappa 6000 till dagens match, men de är dessa 6000 som skall ställa till ett helvete för våra besökare från Holland. Likt det vi gjorde när deras landsmän Heerenveen var här 2007 med 5-3 i bagaget från första mötet. Alla räknade ut oss, det var väl så att vi själva också var rejält tveksamma. Men med ett jävla tryck från minut 1 mot Frieslands stolthet stod vi där som segrare efter en makalös upphämtning.

Vi samlas på O’learys och sen tillsammans tågar vi genom Sundets pärla och väcker vår sovande stad med skönsång. Det är dags att visa att vi är ämnade för Europa, på läktaren skall den rödblå sången rulla från Råå till Hittarp. Slut upp för ditt, mitt och vårt HIF!

FB-evenemang >>>
Bakgatan på FB >>>

Nu jävlar kör vi vänner!


Comments are closed.