Göteborg den 28 oktober samt Twente-info.

Skånes stolthet möter GAIS söndagen den 28:e och Kärnan ordnar resa! Biljetter köper du på Tickster, länk finns här:

http://www.tickster.com/sv/events/6mwwup5jgerfmhx

Pris: 250 kr

På grund av vissa problem med kontanthanteringen kommer vi tyvärr inte att sälja biljetter på Sweet&Tender till denna matchen. Vissa av er märkte säkert att det inte heller gick att göra det till Mjällby. En kommunikationsmiss, som inträffar ibland, gjorde att S&T inte var medvetna om detta. Beklagligt, naturligtvis. I forsättningen hoppas vi att vi gjort oss tillräckligt klara med hur du lättast kan få tag på biljett! Alltså – köp via Tickster!

Avgångstider kommer.

Detta kan vara sista bortamatchen för väldigt många. Vi behöver alla hjälpas åt att se till så att säsongen avslutas på bästa möjliga sätt. Nej, den blev inte vad vi tänkt oss men det ska inte hindra oss från att visa oss från vår bästa sida i Göteborg! Sveriges röststarkaste följe ska fortsätta sin resa runtom landet!

—————————-

Vår resa till Twente är i stort sett färdigplanerad. Europa och cupen är huvudprioriteterna denna säsongen nu när Allsveskan ändå ser ut att ge sämre utfall än föregående sagolika år.

Imorgon eller i övermorgon hoppas vi kunna komma ut med info till er. Med ca två månader kvar till kampen får ni gott om tid att planera in resan. Vi har letat med ljus och lykta efter rimliga erbjudanden och känner nu att vi äntligen hittat ett par bra!

Anmäl er till Hannover och GAIS!


Comments are closed.