Twente borta, säsongens sista bortamatch.

Nu har vi äntligen lyckats fixa ett par erbjudanden till Twente borta. Första matchen vet vi alla hur den slutade – nu är det dags för revansch! Denna gången ska vi inte ta slut sista tjugo och vi på läktaren ska inte vara lika få som sist. Spelarna ska vandra in på arenan den 6 december och förbluffas över hur många av Skånes bästa supportrar som tagit sig den långa vägen till Enschede! Vi ska göra ett intryck, precis som vi gjorde i Glasgow där Celtics supportrar tydligt märkte hur högljudda, framförallt sett till antalet, vi var.

Vi har lyckats fixa en direktbuss för endast 1000 kr tur och retur. Bussen lär avgå tidigt på morgonen matchdagen och tar sig sedan hem direkt efter matchens slut. Eftersom vi i skrivande stund ännu inte riktigt har lyckats fixa en bra pub än avvaktar vi med exakta avgångstider. Medlemskap krävs, vilket du enkelt handlar på Sweet&Tender, boden bakom Södra ståplats på Olympia eller www.karnan.nu för ett billigt pris.

Vi har även efter EXTREMT många om och men lyckats hitta ett hotell med tillräckligt många platser. Priset för buss OCH hotell kommer att landa på 1800 kr. Köper du detta alternativet ingår alltså övernattning på hotell efter matchen för er som vill ha en extra bekväm resa.

Biljetter köper du i vanlig ordning på internettjänsten Tickster.

Länk till direktbussen: http://www.tickster.com/events/kau060lecyz9fj3

Hotellbussen: http://www.tickster.com/sv/events/503583r25zw4xu7

Kom igen nu allihopa! En stor del av publiken har hittills uteblivit i EL. Vi däremot ska visa att vi tar denna turneringen på fullaste allvar! Europa-resor är jävligt roliga och det kan intygas av alla som varit med på dem. Förutom högklassiga matcher bjuds du på många sköna pubsamlingar (Celtic borta senast t.ex.?) och lär känna många nya ansikten. Dessutom är det roligare att möta lite nya lag och komma till nya arenor och bortasektioner. Framförallt finns det en stor prestige i att se vårt lag inte bara ta sig ut i Europa – utan även stå upp bra mot namnkunnigare motstånd och ta många skalper. Vi har gjort det innan – vi ska göra det igen! Kort sagt ett minne du inte bör vara utan!
Twente borta är det som gäller, alltså. Planera din resa och anmäl dig snarast!

————————————-

Vi försöker hitta pub till GAIS borta. Innan dess kan vi inte sätta några exakta avgångstider. Räkna med 09 från Lund och 10 från Helsingborg om vi hittar pub – räkna med 11 från Lund och 12 från Helsingborg om vi inte gör det. Med ska du i vilket fall!

Följ HIF på såväl hemma- som bortaplan!


Comments are closed.