Sju nya platser till Hannover!

Platserna sugs upp i nuvarande tempo. Först och främst har vi lyckats skaka fram sju platser till. Vi får se sen om vi kan fixa fler. Läser du det här och vill med – anmäl dig nu! Tickster.com är sidan! Anmälningslänk: http://www.tickster.com/sv/events/ucmly981h5fp2x4

Vi vill påminna alla HIF:are som ska med om att ta med sig pass/nationellt ID-kort och matchbiljett. Dessutom måste du ha med dig både medlemskort till Kärnan och bussbiljett. Vi kommer att kolla dessa vid påstigning. Tack!

Hotellbussen kommer att avgå 12.00 dagen efter från hotellet. Ni måste vara där prick – vi har tyvärr inte tid att vänta på någon. Gör det lätt för oss och alla dina HIF-polare – kom i tid!

Som svar på frågorna om hotellbuss där passagerarna får boka hotell själva: nej, vi kommer tyvärr inte att ta in en sådan buss. Dels bedömer vi inte att intresset är tillnärmelsevis tillräckligt stort, dels är det en risk att ta OM bussen, i så fall högst troligt, skulle bli inställd. Risken är inte ekonomisk i detta fallet utan handlar snarare om att vi inte vill riskera att avboka några dagar innan och göra det knepigt för de anmälda att fixa resa på annat sätt. Vi är rätt säkra på att en minibuss med ett kompisgäng med flexibilitet i fråga om tider, regler och resväg är ett bra mycket hetare alternativ.

Om dessa sju platser fylls snabbt skakar vi fram en direktbuss till. Än finns det tid. Alla till Hannover! Vi ska bli många!


Comments are closed.