Medgång föder supportrar – motgång prövar dem

Var ska man börja? Matchen mot Hannover sammanfattar hela denna fruktansvärda säsong, ett ostabilt HIF som inte kan stänga en match. En obalans i spelet, publiksiffror och transferfönstret. Tider som man bara vill sudda ut från kalendern och glömma. Pissiga, mörka, och dystra dagar.

Medgång föder supportrar – motgång prövar dem. Det finns dagar i HIF-kalendern som skall minnas för alltid. HIF till Allsvenskan -93, SM-guld -99, gruppspelet i CL 2000-01, UEFA-cupen -07 och trippeln 2011. Det är för de stunderna man lever för. ”Varje match, varje mål, varje seger, är ström i ditt hjärta och du känner att du lever”, är det simpla svaret på ”Varför? Hur orkar du?”.

Det är varken vår sportchef eller någon annan som är HIF – det är vi, supportrarna! Nu väntar tre Allsvenska matcher och tre Europa League matcher. Efter dessa 6 matcher (+ cupen) kommer världens längsta dvala. Så fram med tuschpennan och gör ett stort fett kryss över torsdagen den 25 oktober 2012 och låt just den torsdagen försvinna för all evighet. Däremot ska vi se till att torsdagen den 8 november blir att minnas som den dagen när vi fick revansch mot männen i lederhosen.

Det ryktas… att gubbmaffian på höstmötet som vet allt om pyroteknik och att ”fleecetröjor är brandfarligt” har fått sin utbildning av Sydsvenskan. (http://www.sydsvenskan.se/webb-tv/webb- … -bengalen/ Varning för muppar!) Förmodligen inte heller så svårt att sätta eld på papper om man för en tändare mot den…

Vi ses i Göteborg!

tolerance


Comments are closed.