Erik Wahlstedt

Det var 56 år utan titlar…

Sedan kom Erik Wahlstedt, spelade 255 matcher (knappt tio dygn) i HIF och var med och tog 6 titlar samt spelade i tre gruppspel i europeiska cuper.

Det hade egentligen räckt att bara nämna 14 år i HIF för att berätta vem Erik Wahlstedt är, en trotjänare. Men han är så mycket mer än så, han är spelaren som tillbringade 14 år i HIF, var med och tog de titlar som gjort HIF till det bästa laget i Sverige i modern tid, han har varit högst delaktig i att göra HIF till hela Sveriges europalag och han har gjort detta utan att någon gång gnälla på grund av begränsad speltid.

Han har alltid stått upp för både HIF och sig själv, jag tänker först och främst på matcherna mot Bajen borta 05 och även New Saints borta i år då Erik som ensam HIF-spelare tog snacket med upprörda supportrar, det är sådana saker som lägger grunden för dem extremt välförtjänta hyllningar som Erik fick idag efter matchen mot IFK Göteborg.

Erik Wahlstedt är en röd blå hjälte och en person och spelare som ALLA unga fotbollstalanger i Sverige borde se upp till och sträva efter att bli som, de som lyckas kommer en dag att bli som dig – en legend!

Jag vill tacka dig från den djupaste platsen i mitt hjärta för din tid i HIF och vad du har gjort för klubben, jag kommer aldrig glömma dig och i mina ögon är du den störste, TACK!

Du är förevigt en oss, iah iah iaoh…!


Comments are closed.