Det är tyst, det är sorg, det är…

Ted Hundborg!

Det återstår 4 matcher den här säsongen om jag räknat rätt. H96, Twente och Höllviken borta, samt åldringsgänget från Valencia, Levante på hemmaplan. Jag hade förväntat mig med att se allt på plats men som ny-utsketen arbetssökande blir det på sin höjd Levante hemma. Den hårda verkligheten kom verkligen ifatt för ett par veckor sedan… Ekonomin m.m. tillåter inga utsvävningar what-so-ever en lååång tid framöver.

Grattis plast…

Plastsvenskan är över och rätt lag stod slutligen som segrare med totalt 8 inspelade poäng på gräs. Grattis Elfsborg, grattis Sverige. ”Välförtjänta vinnare” basunerar kända ”experter” ut i sina summeringskrönikor anno 2012, jag är dock av en annan skola. IF Plast från textilhålan utanför Oslo är lika välförtjänta av att vinna ”ligan” som Simon Thern har rätt att skicka en ”passning” till sin före detta klubb och arbetsgivare.

Men vi skriker för döva öron…

Jag har sagt det förr och gör gärna det igen. Så länge supportrarna till klubbarna som väljer att lägga balkongmatta på sina fina arenor godkänner skiten lär vi aldrig få till en förändring. Det är nämligen de och ingen annan som kan få kommuntopparna- och klubbledningen att lyssna. Varför gör ni inget? Hade min klubb, Helsingborgs Idrottsförening haft planer på att underlätta arbetet med planen och lagt pengarna på dyra nyförvärv kan jag med 100% säkerhet säga att vi hade demonstrerat, bojkottat osv. osv. Men NI lägger er platt, titlar betyder mer än den gamla skolans fotboll. Jag blir mörkrädd.

Känner mig lite som Madicken när hon missade skolutflykten med klassen när jag tänker på vad mina vänner på läktaren står inför mot Hannover borta, hoppas ni får förbannat kul, men inte för kul bara…

En salig blandning…

Från ett desperat klargörande varför jag inte kan åka med på fler resor den här säsongen till min vanliga bitterhet gällande plast. En salig röra, precis som min nuvarande situation.
Men allt kan ändras, söker ni en bitter 37-åring med trång syn på saker- och ting, men enormt arbetssugen så var inte rädda att höra av er. Ett lögnaktigt CV och tillika lögnaktigt ”personligt brev” kan fås via email.

Tack!


Comments are closed.