Resan till Höllviken inställd.

På grund av för lågt antal anmälda ställs resan till Höllviken på söndag in. I skrivande stund är 16 personer anmälda. Vi behöver MINST 40 pers för att det ska gå runt hyfsat. Vissa säger att många kommer att anmälda sig till helgen. Problemet är bara att bussbolaget behöver ha besked imorgon förmiddag. Ringer vi på fredag är det inte alls säkert de har bussar tillgängliga. Många är dessutom iväg i Hannover imorgon, så det finns en risk att inte så många anmälningar droppar in tills dess. Mot GAIS rullade en halvfull buss som gick med flera tusen i förlust. Vi har, hur mycket vi än vill ha folk på bortamatcherna, inte råd att gå med förlust på halvfulla bussar. Det har skett flera gånger innan i år också.

Där har ni en del av förklaringen till vårt beslut att ställa in. Vi satsar istället på att kunna skicka bussen till Twente med ett mindre antal anmälda än vi annars kunde ha gjort (subventionering, alltså). Allr handlar om prioriteringar.

Vi beklagar till dem som anmält sig att resan ställs in och hoppas att ni tar er ner på ett annat sätt. Ni får naturligtvis era pengar tillbaka.

För att förhindra att personer kan bli besvikna på att bussar ställs in med några få dagar kvar så ska vi i fortsättningen bli tydligare med vad som gäller. Är inte bussen fylld med XXX platser XXX dagar innan match kommer vi inte att skicka bussen. Vet supportrarna dessa spelregler blir det förhoppningsvis mer motiverande att anmäla sig i tid. Det funkar inte för vår planering att folk anmäler sig två dagar innan match. Sätter vi ett datum ett par dagar innan dess försvinner den ekonomiska risken för oss och det blir enklare för er.

För att detta inte ska hända igen – snälla, anmäl er i god tid! Det är tradigt som fan att behöva ställa in bussar.


Comments are closed.