Bortom Sans projekt: reseklubb 2013!

Trots att säsongen inte är över än utan två matcher återstår, hemmamatchen mot Levante & borta mot Twente så har vi i Bortom Sans börjat planera inför nästa år. En satsning som vi redan bestämt oss för är att starta upp en reseklubb där vi gör det möjligt för HIFare som sympatiserar med Bortom Sans att följa med våra resor under 2013. Klubben är en del i satsning att ta tag i det dåliga bortaresandet generellt bland HIF:are. Vi vill på vårt sätt bidra till en förbättring på detta område!

Medlem i reseklubben blir man genom att fylla i en medlemansökan och samtidigt betalar in medlemsavgiften på 50 kr.  Medlemansökan finns möjligt att få redan i samband med Levante hemma på torsdag eller Twente borta 6/12, ta kontakt med medlemmar ur Bortom Sans.
För vidare frågor, vänligen skicka dessa i privat meddelande till användaren ”Bortom Sans” på forumet eller kontakta medlemmar ur gruppen vid Levante hemma/ Twente borta samt kommande matchtillfällen under 2013.

På återseende!


Comments are closed.