Fitness 24/7 ny samarbetspartner! Kanonerbjudande direkt!

Vi kan mycket nöjt presentera Fitness 24/7 som ny samarbetspartner!

 

Som många av er säkert känner till är 24/7 en gymkedja med anläggningar på de flesta större orter i Sverige. Bara i Helsingborg finns tre stycken (en på Södergatan Söder, en på Elineberg och en i centrum, på Prästgatan). Även Malmö, Lund, Landskrona, Ängelholm, Trelleborg, Hässleholm och Eslöv har anläggningar. Oavsett var i Skåne du bor lär du således har hyfsat nära till en anläggning!

Det finns, som namnet antyder, möjlighet att träna precis när man vill under dygnets 24 timmar. Alltid en stor fördel.

Erbjudandet då? Jo, alla Kärnan-medlemmar får rabatt på ett årskort som gäller tolv månader framåt. Ordinarie pris är ca 2700 kr. Är du medlem i Kärnan får du obegränsad träning i tolv månader för bara 1500 kr! Vi snackar alltså 1200 kronors rabatt! Anslutningsavgift tillkommer på 100 kr om du redan är medlem – annars går det på 200 kr.

Erbjudandet gäller på ALLA anläggningar runtom i landet! Köper du ett kort kan du träna var du vill, alltså.

Vi tycker det är ett FRUKTANSVÄRT bra erbjudande! Tycker ni det med – och är intresserade av att komma igång? Kontakta i så fall Christian Johnsson, som arbetar på Fitness 24/7, på christian.johnsson@f24s.com eller 0722-537312. Mer info om anläggningar osv hittar ni på fitness24seven.com.

Ytterligare en anledning för er att stötta Kärnan och bli medlem, alltså. Endast 100 kr kostar medlemskapet och du tjänar in så mycket av det i längden. Gymerbjudandet är bara en del av det – att stötta något som stöttar HIF måste alltid ses som det viktigaste – men vi hoppas att det kan ge lite extra tändvätska! Medlem blir du på Sweet&Tender, boden bakom Södra eller via bankgiro. Mer information hittar du på vår hemsida www.karnan.nu.

Hoppas ni utnyttjar erbjudandet!


Comments are closed.