Resan till Twente inställd.

Tyvärr tvingas vi meddela att bussen till Twente ställs in. Anledning? För litet antal anmälda. Endast fem personer är i skrivande stund anmälda, vilket gör det totalt omöjligt att ordna med resa.

Som vi har skrivit tidigare vill vi ge er som anmäler er en chans att kunna fixa resa på annat sätt om vi skulle tvingas ställa in. Det datumet, där vi skulle behöva 35 anmälda, var egentligen satt imorgon. Vi tycker dock det är lika bra att redan nu inse faktum – det blir ingen resa. Vi har varit lite slappa med att låta folk få reda på det i god tid innan, så detta är ett sätt att hjälpa er planering lite.

Vi saknar anmälda med körkort – dessutom är antalet anmälda för litet – och därför kommer vi inte att skicka iväg någon minibuss. För er som är intresserade av resa tillsammans med andra rekommenderar vi Bakgatans forum och Facebook. Förhoppningsvis kan ni svänga ihop en gemensam bilresa, eller varför inte se om det finns några billiga flyg fortfarande?

Pengarna kommer ni givetvis att få tillbaka. Ni kommer att kontaktas.

Vi tackar för den här resesäsongen. Tyvärr får vi avsluta den med en inställd resa, men ni som har åkt med oss det här året ska ha ett stort tack! Ni har stöttat HIF och det är det viktigaste av allt!


Comments are closed.