Hur road är du egentligen?

Tränarfrågan oroar, Jay-Jay roar supportrarna med att bygga broar. I dagens derbymatch mot Ängelsholms FF stod Åge vid kanten lite orolig, samtidigt som en viss Roar smög in ”bakvägen” till Olympia, han (var) sen. Spelare med utgående kontrakt känner oro, men ledningen lugnar och roar… Hur road är du egentligen?

Albornoz lägrar fjortisar, Igor Sypniewski var glad i spånken, Elanga bankade på sin bättre hälft och Pontus Jansson behöver verkligen hjälp med att andas genom näsan. Som Järnkaminerna sa, ”Något är jävligt snett i malmö”.

En annan som också lägrat 14, men på laglig väg är Wahlen. Hade det funnits tak på Olympia hade din tröja hängt där på hockeymanér. Du är en av oss, för alltid.

Kärnans årsmöte närmar sig och mycket nytt är på gång, så mycket att jag vågar tro på mitt skötebarn igen. Kärnan går in på sitt 15:e år som officiell supporterklubb och det är dags att vakna ordentligt, du och hela din släkt skall bli medlemmar. Ok?

Till sist, vill ni ha en aktiv och engagerad Ted (Bakgatan.se) till nästa säsong ser ni till att skicka jobberbjudande eller frågar efter mitt kontonummer pronto. Väggklättrande var kul i början, nu har jag bestigit hela lägenheten…

I övrigt är årets julklapp alltid ett säsongskort på Olympia, hälsa era päron det.

En enkel fråga, -Pär släppte in 2 mål, Danne  0 mål. Vem är äldst?


Klicka på fågelhelvetet ovan om du vill läsa mer trams.


Comments are closed.