2013, -Vad tror du?

Äntligen drar säsongen igång ordentligt med första träningen imorgon för seniortruppen. En trupp som blivit av med en anfallsstjärna i allsvenskan och säkerligen en May som försvinner denna här månaden.
Vad kan man då igentligen ha för målsättningen med dagens trupp? Vad tycker ni? Själv tycker jag verkligen att vi håller för toppen av allsvenskan inte den bästa truppen men vi kan mycket väl överraska både Elfsborg och Göteborg 2013 om vi verkligen får allt att stämma och en Pär Hansson i storform. Tyvärr har vi tappat en mycket kompetent scout i Reine Almqvist men förhoppningsvis har Roar en bra lösning på denna biten.

Som sagt imorgon 10:00 startar de återigen i hallen bakom östra och de finns en del spännande spelare att hålla koll på den här säsongen tänker på Sadiku men jag hoppas och tror att våran finne kan ta ännu ett steg i sin utveckling och verkligen äga hela vänsterkanten för kapaciteten finns i honom och endast upp till honom själv att övertyga fotbollssverige.

Sen det stora samtalsämnet bland forum har varit vem som ska ersätta Nikola men kan man igentligen ersätta honom rakt av? Svar nej, enligt mig höll killen  för hög klass för den svenska och norska standarden på fotbollen och de enda vi kan hoppas är att vi kan ro en ung spelare i hamn i anfallet och försöka utveckla honom till de stora ligorna en dag och dra in ännu flertalet miljoner på konto.

Nu kan vi väl sätta kulan i rullning igen och står där som mästare när året summeras.

För all del glöm inte bort HIFs årsmöte som ska äga rum i början på mars.

// Inkognito


Comments are closed.