Serieledarna vs Pedofilklubben

Finns det någon rättvisa är svaret på överskriften given vem som vinner kampen. Tyvärr är varken derbyn eller mffs styrelse tillförlitliga. Det kommer bli tufft utan vår duracellkanin på mitten samtidigt som det fritt springer runt en pedofil bland motståndarna. Om drygt 3 dygn anländer Skånes stolthet till staden och klubben med flest titlar vunna innan du och jag var födda. Respekt…

Nog med pisstagande, vi står inför en jävligt tuff match. Frågan är om det finns en chans att gå segrande ur striden. Derbyna på senare år har varit alldeles för förutsägbar, helt klar. I tron att man bara kunnat ta hem segern eller i alla fall sluppit en smärre förnedring har resultatet kommit med posten. Så med andra ord, kommer polismakten tillåta oss vara med om vad de kallar en ”fotbollsfest”?

För övrigt HIFare, hur känns det att vara ett Bjuvsmongo, en EDL-anhängare eller bara en helt vanlig stalldräng? Det är etiketter en klubbs supportrar har förlagt sina idoler med, samma klubbs supportrar som tillåter en Brommapåg ligga sked med deras underåriga döttrar. Det är skillnad på uppdiktade historier och ren rättslig fakta. Det senare finns det en dom på det, det andra är önskemål av personer som önskade de var som oss… Hur förklarar man annars den ”anglofil-boom” som de senaste åren exploderat i malmö, visserligen 20 år för sent, men ändå…?

Nog om derbyt…

Vad har hänt med Helsingborgaren? Proppmätt? Lågkonjuktur? Har tyvärr inget vettigt svar, men det är bedrövligt. Vi spelar stundtals löjligt bra fotboll, vi är serieledare och våldet ligger och vilar. Ändå sitter folket hemma i sina trygga vrår än låter sig ryckas med i ”uppvaknandet av Olympia” som vi sett och hört de senaste matcherna. ”Vi” har släppt lite på stoltheten eller vad fan ni vill kalla det och lyckats vid ett par tillfällen få igång nästan hela Olympia i växelramsor. Fantastiskt kul för en som trodde att det varit en omöjlighet. Det krävdes väldigt lite tydligen, nu hoppas jag att vi och alla som går på HIFs matcher fortsätter på den inslagna vägen.

I övrigt verkar det som farsorna är på väg in på ”casualscenen”, visserligen efter kräkblått men ändå…
farsan
Farsan i SI…

vebe
Vebes farsa i nya Trimm Trab

Sent skall de vakna…

Det var mina 2 cent den här söndagen, inget matnyttigt, inget nytt men hyfsat drygt.


Comments are closed.