Slutspurt!

Tröskeln till hösten passerades den senaste helgen. Varma sensommaren lämnade slutligen in och Hisingen bjöd in till kyla, regn och rusk. Vi var många rödblåa på plats på Rambergsvallen som hade förhoppningar om poäng mot Häcken. Tji fick vi. Liksom flertalet av de senaste matcherna kommer inte laget igång den första halvleken. Varför? Inget vet. Häcken kunde rulla boll snabbt och vinna flertalet av andrabollarna. Precis det som varit HIFs styrka blev vårt egna fall denna match. HIF hade flera bra lägen att avgöra men bollarna slogs för hårt över målställningen. Lite mer kyla där så hade vi minst haft en poäng med hem.

Nu går allsvenskan in slutspurten och det ska avgöras! Lag med rutin och rätt taktik vinner det hela. Veckan framåt är det två hemmamatcher och vi supportrar ÄR den tolfte spelaren! Vi stöttar laget i både med- och motgång på plats!

Höst innebär mörker, blöta planer och hala bollar. Som vanligt alltså. Och med det blir det fler kämpamatcher. Finlir på vår/sommar är en sak men poängen denna jämna höst är guld värda! Lagen som möter HIF ska få slita ont. Även HIF får också jobba hårt och det från matchminut ett! Inga fler ”oinspirerande” första halvlekar, Tack!

Spelet kan börja…

Mot guldet!
Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.