Derbytifo!

Derbytifot skapades tack vare ett samarbete mellan tHIFo och Bortom Sans. Bortom Sans ligger bakom den kreativa idén samt merpart av arbetsinsatsen medan tHIFo stått för den ekonomiska biten och därmed möjliggjort det största tifot sedan hela klackens flytt till Sektion 37.

Derby 2

Arrangemanget var indelat i två delar:
Först, när inmarschhymnen kom igång, hissades en stor OH-flagga ner över Sektion 37 samt små delar av Sektion 36, 25 samt Södra Ståplats. Motivet på OH-flaggan var den för HIF-supportrar kännetecknande symbolen Frank Fubar. Frank Fubar är en symbol som varit med sedan fanzinet F.U.B.A.R på 90-talet och som syns på allt ifrån T-shirts till klistermärken i HIF-sammanhang.

Derby 3


Andra delen bestod av tvåstegs-OH i samband med andra halvleks start. Första OH-flaggan var pyntad med slagorden ”KLUBBEN – PASSIONEN – GEMENSKAPEN” medan den andra OH-flaggan, som dolts under den första och vid spelarnas entré till andra halvlek trädde fram, var vackert målad med Bortom Sans-logotype – som en signatur på hela arrangemanget.

Derby 4 - Kopia
Tifot har sammanlagt tagit 260 timmar att färdigställa. Vi tackar alla de som bidragit med hjälp genom att sy, skissa och måla. Tifot har kostat över 30 000 kronor. Vi tackar alla som bidragit till detta genom bidrag i våra spannar och gjort allt detta möjligt.

Hela tifot blev perfekt genomfört. Tyvärr gick det inte lika bra på planen. Vi tar det positiva med oss och går vidare emot nya utmaningar.

tHIFo


Comments are closed.