Södra stå!

Efter det perfekt genomförda och storslagna tifot i derbyt går vi nu vidare till nya utmaningar! Redan i morgondagens match mot Halmstad är det dags för ny insamling, som vanligt kommer vi ha spannar på varje insläpp samt kortläsare på Södra insläppet.
Vi vill dessutom redan nu passa på att flagga för nästa tifo! I årets sista hemmamatch mot Kalmar kommer vi tacka av Södra Ståplats innan den rivs med det mäktigaste halsdukshavet någonsin! Alla som har en HIF-halsduk hemma ombeds att medtaga den till HIF-Kalmar och hålla upp den under hymnen På gator Röda och Blå.
Ni som inte har en halsduk då? Jo, passar på att köpa en i samband med matchen mot Halmstad. De säljs på Olympiashopen samt i Supporterklubben Kärnans bod bakom Södra Ståplats, för er som går in på det insläppet. Tillsammans ska vi ge den klassiska tifoläktaren Södra Ståplas ett värdigt avslut!
Ses på Olympia.
tHIFo.tHIFo


Comments are closed.