Europa suger.

HIF är lite som Ferrari.
När det går bra i formel 1-cirkusen tillverkas inga bra ”gatubilar” och vise versa. 2013 har gatubilarna dvs. supporterklubben gjort en enorm uppryckning och är nu en fungerande organisation med över 1100 medlemmar. Formel 1-stallet, Helsingborgs IF har däremot havererat i totalt.
Det värsta med det här ändå att jag egentligen inte vet ett skit om motorsport… Men min liknelse är ändå korrekt.

Roar sa när han tillsattes att vi supportrar får gärna skrika på hans avgång om vi är missnöjda med hans spelidé, men jag är inte en av dom. Jag tror på Roar, i alla fall en säsong till…

Vi har spelare i klubben som runkar till klubben i söder, vi har spelare som är ute och super dagen innan match. Vi har en kapten som ingen verkar lyssna på, våra lokala produkter verkar ha gett upp och vi har en organisation i Helsingborgs IF som fortfarande håller division 6-klass efter drygt 20 år praktik i högsta ligan.

Läser på Alltid Fullsatt att JJ och ledningen skall utvärdera säsongen och ta det hela internt först… Vågar man hoppas att man sen lägger korten på bordet? Sparkar illojala spelare samt ser över organisationen? Tack.

Det är jävligt lätt att vara gnällig efter en sådan här säsong. Det är busenkelt faktiskt. Men sanningen är den att jag sett maneter med kraftigare ryggrad än en del spelare i min förening.

För att återgå till Ferrariliknelsen, vågar man hoppas på ett totalhaveri hos supporterklubben så kan vi räkna in en trippel nästa år (Igen!). Förlåt Kärnan.

Till alla er som arbetar med vanliga jobb, sliter med räkningar men ändå lyckats lägga undan stålar till det inställda europa-äventyret 2014, det är ni som är HIF! Nästa år står vi på en nybyggd läktare, har fantastisk ekonomi och… äsch, vem försöker jag lura? Lägg alla dina stålar på stadens vattenhål dagen innan ditt 7 till 16-jobb och känn dig som en proffslirare i Skånes lag.

Europa suger.


Comments are closed.