Saknaden efter Allsvenskan

Årets upplaga av allsvenskan 2013 är precis slut och de blev inte riktigt som vi tänkt oss. Under våren och sommaren drömde de flesta om SM-Guldet skulle tillbaka igen till Sundets Pärla. Vi spela en offensiv och fin fotboll med en och annan bra kombination som man endast får se på tv nu för tiden. Fanns ett mittfält och ett anfallsspel som höll hög klass i Norden men sedan kom dippen under hösten och vi blev ett slaget lag. Tyvärr, var de pedofilklubben som fick äran att lyfta Lennart Johansson Pokal men vi har något som den klubben fattas nämligen hjärta och passion. Vi kommer komma igen, blir kanske några tuffa år men vi står alltid kvar och följer Skånes Stolthet. Vi är unika inom fotbollen i Sverige, redan tidigt 90 tal drog vi bra publiksiffror och de var även om vi spelade dåligt som publiken inte uteblev på Olympia.

Men nu har vi något viktigt inför 2014 och de är verkligen att vi vågar släppa fram våra duktiga talanger igen och ge dem speltid och förtroende. Gör vi detta kommer vi inom några år vara ledande inom Sverige igen. Har ett par duktiga killar i form av Elias Andersson, Gustav Jarl, Rasmus Lindgren och även en målskytt i akademin i form av Anton Kinnander. Framtiden ser ljus ut.

Inte bara spelet man ser framemot under 2014, på läktaren blir de säkerligen ett steg till i utvecklingen. Saknar redan nu sorlet på 37an när någon i vårt lag sätter in en bra glidtackling, eller för den delen blicken i Pågadrul när han är förbannad och höra senaste modet en viss herr Hundborg har införskaffat. Bussresorna med Kärnan är också en saknad där man kan höra utav våra gamla rävar i form av Pågadrul, Hundborg mfl hur de var under början av 90 talet eller hur de var när de senaste var i London och såg på skitlaget Millwall.

Redan nu, planera för allsvenskan 2014. Införskaffa säsongskort- och medlemskap i HIF samt i Kärnan.  Kärnan hade som flest medlemmar under detta året med över 1100 medlemmar, kan vi höja siffra till 1500 2014? Upp till oss.

Ha en bra vinter, ses på 37an 2014.


Comments are closed.