Bisarrt- & långsökt.

Bisarrt

-Landgren åter i den röda tröjan? Tja, varför inte… Kanske skulle prova med att locka hem Timon Sehrn samtidigt, be Lökvåfflan Järdler göra ett nytt försök samt locka Marcus Lantz med titlar han aldrig kommer att vinna?

-Landskrona, en by, ett lag på dekis men deras lilla trogna supporterskara kan sträcka på sig rejält jämfört med sina ”kolleger” i t.ex. Djurgården, Hammarby- & IF Elfsborg. Det är pinsamt hur de här ”stora” klubbarnas supportrar låter den moderna fotbollen klampa in med kraftiga stövelsteg utan att någon sätter fälleben. I lilla skit-Landskrona lyckades en handfull bönder stoppa konstgräs på sin hemmaplan. I Sthlm och andra botoxsamhällen med flertalet 1000 medlemmar i klubbar- och supporterföreningar lyckades man inte ett skit.

I övrigt, tack Landskrona BoIS för att ni finns. Utan er hade våra problem med ekonomin, usla spelarinsatser etc. etc. känts betydligt jobbigare.

Långsökt

-Det ryktas om att en klubb är ute efter 30 som senare blev 60 men i slutändan ändå skall resultera i 30… (Är jag inte helt fel ute är den knepiga ekvationen ganska överensstämmande med följande inlägg: här)

-Det ryktas att en spelare hört sig för om laget i NV-skåne, att spelaren träffat klubben i samband med en ”date” i hans nuvarande by…(Är det på gång så är jag den första att skrika på tyska)

Till sist, -lös medlemskap i HIF & Kärnan!


Comments are closed.