Spelet kan börja!

Den kalla årstiden för svensk fotboll håller på att tina upp igen. Spelartrupper formeras och deras träningsmatcher har rullat igång, ett säkert vårtecken! Bra att frågan om vinter-vår säsong utreds inom fotbollen. Känns nödvändigt om vi någonsin ska ha någon chans mot övriga Europa.

Vår kära Allsvenska skulle behöva ett rejält lyft. Som supporter till landets finaste förening har det knakat mer än vanligt i fogarna denna vinter. Många tycker till om hur saker och ting sköts i klubben, allt från spelarcirkusen, hemliga träningsmatcher, tävlingsmatcher som spelas på annan ort och arenabygget. Det man kan säga är att HIF har aktiva supportrar i stort sett alla frågor som berör klubben men även i fotbollen i övrigt. Sunt tycker jag, för mycket tycker vissa andra. Hålls bara diskussionerna på rätt nivå utan hot och avstängningar så utvecklas hela klubben och sporten som vi alla älskar.

Supporterklubben Kärnan vilar inte i form precis utan har i flera veckors tid dagligen kommit ut med ny fräsch information om kommande aktiviteter. Syns man så finns man!
Hur årets lag kommer bli att formerat är det väl ingen som vet riktigt än. Hoppas Roar och tränarstaben jobbar ihop hela gruppen och att den styrs mot gemensamma mål. Höstraset förra året vill vi inte uppleva igen! Det ser dock lovande ut från de rapporter som kommit från träningslägret i Portugal. 2014 blir ett bra HIF-år!

Vi ses på Olympia eller någon annanstans!

Bästa hälsningar ”Göingen”


Comments are closed.