Lägesrapport från tHIFo

HIF:s tifogrupp, tHIFo, håller för närvarande på att skapa ett tifo till hemmaderbyt.

Den senaste tidens storm kring Helsingborgs IF har påverkat flera av oss som individer, då några av oss också har andra supporteråtaganden som tagit vår tid i anspråk. Med anledning av detta har vi valt att skjuta på den allmänna målarhelg som vi tidigare gått ut med. Vi har fortfarande för avsikt att ha en öppen målarhelg dit alla HIF:are kan komma och få vägledning i att måla flaggor. Vi hoppas kunna genomföra detta någon gång i sommar.

För närvarande har vi lagt denna målarhelg och allt annat åt sidan för att färdigställa det sedan länge planerade tifo till årets hemmaderby. Vi är tacksamma för alla bidrag vi fått i våra spannar vid insläppen och vi hoppas på fortsatta bidrag i hemmamatchen mot Mjällby, som alltså är den sista hemmamatchen innan derbyt då vårt tifo ska gå av stapeln.

På återseende systrar och bröder
tHIFo, HIF:s tifogrupp


Comments are closed.