Tifo i hemmaderby 2014.05.08

Till morgondagens viktiga hemmaderby har tifogruppen i vanlig ordning arbetat fram ett tifo.

Detta tifo har sedan branden i höstas arbetats fram med förutsättningar helt från grunden. Idén har vi haft länge, långt innan det på många vis oroliga läge som klubben befinner sig i nu uppstod. Men vi tror att budskapet i tifot aldrig har varit mer passande än nu. Vi avslöjar i vanlig ordning inte vad tifot ska bli, men vi hoppas att dess budskap ska vara stärkande för både spelare och supportrar.

Vi uppmanar alla besökare på Sektion 37 att ta till sig text från infolappar som kommer vara utplacerade över hela sektionen, samt att lyssna till uppmaningar från tiforepresentanter på plats.

Slutligen vill vi meddela att vi minst kommer ha en insamlingsspann på Södra insläppet. Beroende på hur många medarbetare vi blir för dagen kommer vi ha insamling på fler insläpp, men vi kan inte garantera att vi kommer finnas på fler insläpp då många av våra medarbetare kommer gå åt till genomförande av tifot.

Med bästa HIF-hälsningar
tHIFo, HIF:s tifogrupp


Comments are closed.