11 PÅ PLAN – 1 PÅ LÄKTAREN

Detta var budskapet i tifot till hemmaderbyt 2014.05.08.

Motivet i detta tifo har vi haft planer på att göra något av redan förra säsongen. I vintras blev det bestämt att vi skulle ha det i samband med hemmaderby. Inspiration till motivet är hämtat från flera japanska tifon. I Japan brukar spelare för vissa klubbar dessutom ha 12-symbolen på tröjan för att påminna dem om vem den tolfte spelaren är.

Även om motivet och budskapet i sig funnits i våra planer sedan tidigare, så ser vi att det passar väldigt bra i denna tid. HIF som klubb och inte minst HIF:s supporterkultur är för tillfället extremt ansatt på många sätt och vis. Med detta tifo förmedlar vi supportrarnas viktiga roll i klubben som den tolfte spelaren. Supportrarnas kärlek till klubben är viktig och ska tas vara på. Detta vill vi påminna alla om i och med detta tifo.

Tifot har tillverkats med helt nollställda förutsättningar sedan branden i höstas och mycket, framförallt logistiska, komplikationer som vi tidigare sluppit har vi nu fått tampas med.

Detta tifo markerar endast startskottet för årets tifosäsong. Vi har fler planer på gång och är redan igång med förberedelser inför nästa tifo.

På återseende systrar och bröder.

tHIFo, HIF:s tifogrupp

tHIFo


Comments are closed.