Ett inlägg värt att uppmärksamma

Vi publicerar ibland lite inlägg/texter här i gästbloggen som vi tycker är värda lite extra uppmärksamhet, denna gången är det Byggmark som författat följande:
Det är en match kvar till VM-uppehållet, och i ärlighetens namn har den här svarta våren innehållit all skit som kunnat uppbådas. Det har inte varit särskilt fantastiskt att vara HIFare i vår, direkt. En klubbledning som blandar ekonomiska blunders med supporterförföljelse och lögner, ett lag som underpresterar. En familjefar som inte längre finns.

Men ärligt talat så är jag i vart fall stoltare HIFare än någonsin. Det enda jag skäms över är gemene Helsingborgares attityd. Ursäkter, uppdiktade oftare än inte, har sänkt vårt publiksnitt. Det är helt enkelt dags att lägga den sortens nonsens bakom sig.

Det är dags att vallfärda till Olympia. Med stolthet, passion och vilja lyfta skiten över den där fläkten som försöker sprida det över oss. Det är dags att visa vad det innebär att vara HIF. Och varenda jävel i NV-Skåne är just det. HIF.

En match innan uppehållet. En match att visa världen kraften som finns i klubben, en match att byta bort jobbpasset för. En match att skrika sig hes under, en match att bara dyka upp på.

Alla förståsigpåare, HD-kommenterare, hardcore-galningar och gubbar i keps. Vi ses på Olympia på söndag. Vi visar vad HIF är. Vi fixar ett drägligt uppehåll. Vi har fantastiskt kul!

Mobilisering mot Falkenberg! Jag ska dit, ska du?

//Byggmark, gästbloggare


Comments are closed.