Tifo tillägnat Pär Hansson 2014.05.25

Den senaste tiden har det som bekant stormat mycket kring Helsingborgs IF. Klubb och supportrar har fått ta mycket skit och på planen har det inte heller gått vägen.

Vi är i dagsläget ett gäng tifointresserade HIF-supportrar som valt att lägga övriga supporteråtaganden åt sidan för att framledes helhjärtat fokusera på tifoverksamheten. Vi känner att denna positiva kraft alltid behövs, nu mer än någonsin.

Det senaste tifot är vi helnöjda med. Vi känner att tifot är en fin avslutning på en annars turbulent vår. Pär Hansson är en lokal spelare, bra målvakt och kapten i Helsingborgs IF. Vi kände att det var dags att lyfta fram Pärs betydelse för laget.

Tifot gick i vitt i enlighet med matchens vita tema då spelare och supportrar bar vita tröjor. Den stilrena banderollen har sytts, skissats och målats med omsorg, 400 vita flaggor har tillverkats och allt detta skapade med hjälp av tillmötesgående HIF-supportrar ett lyckat tifo.

Vi hoppas att våra trogna bidragsgivare är nöjda med detta arrangemang. Mer kommer komma, var så säkra.

Fortsätt stödja tifogruppen!


nr 9

nr 8


Comments are closed.