Hej alla supportervänner!

Skälet till att jag skriver till er trogna supporters är att stunden har kommit att ta farväl. Eller på återseende eller vad vi nu väljer att säga.

 

Det har varit inspirerande att få lära känna er och uppleva ert stöd i med- och motgång. Framförallt i motgångens stunder har ni stått upp för HIF på ett fantastiskt sätt. Min förhoppning är att ni har uppfattat mig som en positiv person som verkligen uppskattat er stora insats.

 

Arbetsmetodiken och organisationen kommer att se annorlunda ut framöver och därför har HIF och jag enats om att gå skilda vägar.

 

Efter över 30 år som anställd och ytterligare några år som ung drömmande fotbollsspelare med högtflygande drömmar är det dags att ta nästa steg.

 

Jag är stolt över mina kollegor och det vi har uppnått, från division II med matcher mot Ramlösa BoIS och Hittarps IK till Champions League mot Bayern München på Olympiastadion i München. Under alla dessa år har vi haft mängder av framgångar (och motgångar) med bl. a 2 SM Guld och 4 Cupguld som triumfer.

Jag har fått starka känslor för Helsingborgs IF och jobbet har blivit mer av en livsstil än ett arbete. Om morgnarna har jag vaknat med glädje inför dagens utmaningar. På kvällarna har jag ofta känt separationsångest och osäkerhet. Så kom en ny dag, och ytterligare dagar….. och den sista dagen!

 

Våra goda relationer hoppas jag skall finnas kvar, så vi säger inte ”hej då!”, vi säger ”vi ses snart igen!”. Gärna på sjungande 37:an.

En och annan kommer jag att hålla kontakt med, andra träffar jag på då och då. Känns lite vemodigt, men samtidigt känner jag ny energi och inspiration inför framtiden.

 

Tack för den tid som varit och Allt gott på vägen önskar jag er och allt gott önskar jag faktiskt också mig själv.

Och glöm aldrig: Vad är bäst för HIF?

 

Med bästa hälsningar

Rickard Nilsson


Comments are closed.