Valborgsmatch och Skånederby – du ska vara där!

Redo för en rödblå långhelg? Bra, följande gäller:

HIF- Sundsvall

På torsdag möter vi Sundsvall på Olympia och det är inte vilken match som helst. Det är sista matchen på 37:an, som varit Olympias hjärta i åtta år. En ny epok i vår läktarkultur ska inledas och vi ska göra avskedsföreställningen till en extremt högljudd historia!

In och tacka ja i Facebook-eventet!

På torsdag är det också valborgsmässoafton – ett perfekt tillfälle att köra lite extra lång uppladdning och utrymme för seger-öl i stan efter matchen. Kärnan har utlyst tura och efterföljande samling på Fotbollsbaren. Kompa ut några timmar och ladda med HIF-familjen!

Malmö – HIF

På söndag är det sen dags för årets första derby. Mupparna står för motståndet på bank-arenan och deras hybris vet för närvarande inga gränser. Att derbyt även i år läggs på en söndag är såklart hur bra som helst för oss supportrar. Det specialinsatta invasionståget går 15.05 och uppladdning sker på Fotbollsbaren från 12.00!

In och tacka ja i Facebook-eventet!

Köp biljetter till bortasektionen och jaga polarna. Vi ska skapa ett jävla drag på Swedbank i 90 minuter! Malmö må vara fler, men vi har vid åtskilliga tillfällen visat att kvalitet slår kvantitet. Det ska vi göra igen.

Två matcher på fyra dagar – och du ska vara på båda!

ALLA SKA MED!


Comments are closed.