Vi ska ut i Europa igen!

Så, träningsmatcherna är avklarade – nu börjar allvaret. På lördag klockan 14.00 tar Skånes Stolthet emot GAIS på Olympiafältets plan 10. För GAIS är detta en stor match och de har abonnerat tåg ner till Sundets Pärla. På läktaren ska de dock inte få en syl i vädret!

Drygt 1000 biljetter återstår till matchen och de kan endast köpas av medlemmar i HIF och Kärnan samt av säsongskortsinnehavare. HIF:are är av naturen sent ute så de kommande dagarna lär försäljningen ta fart och när domaren blåser igång matchen kommer den garanterat att vara slutsåld.

Avspark redan 14.00 innebär att det inte blir så många timmars uppladdning. Men det är lördag, så ta en tura med polarna eller besök någon av stans pubar för att ladda tillsammans!

Cupen är den snabbaste vägen ut i Europa – så köp biljett till matchen och var med hela vägen!

Framåt HIF!


Comments are closed.