Stort intresse för landets bästa ståplatsläktare!

Över 2000 rödblå stöttade HIF från Södra stå i hemmapremiären för en vecka sen. Igår rapporterade klubben att man sålt 1600 biljetter till södra stå inför Röd lördag och nu, ett dygn senare, är 2000-gränsen passerad. Det tickar på bra!

Då ska vi även ha i åtanke att många ståplatsbiljetter ofta säljs på matchdagen. En siffra på 2500-3000 på södra mot Falkenberg verkar därför fullt rimligt. Om våra publiksiffror i stort pekar en aning neråt så ser utvecklingen på ståplats ut att peka spikrakt uppåt.

Anledningen är nog rätt enkel. Allt fler börjar inse hur bra södra stå är som fotbollsläktare. Grym sikt, bra akustik, billiga biljetter och en rymlig bar precis under fötterna. Vad mer kan man begära? Timmen innan hemmapremiären var det välfyllt i baren, som rymmer 900 personer. Det var en torsdag. Det mesta pekar mot att det blir ännu trängre på lördag, så häng på låset!

Helgmatcher ger mer tid till uppladdning och Röd lördag verkar vara ett koncept som får HIF:aren att bli extra sugen på ett Olympiabesök.

Så, vad gäller på lördag?

HIF har ett bra biljetterbjudande för studenter, ungdomar och pensionärer. Köper man minst två biljetter till Södra stå i dessa kategorier kostar de bara 50 kronor styck. 2 för 100, alltså. Här kan du ta del av erbjudandet.

Baren öppnar redan 13.00 på lördag, tre timmar innan avspark, och efter matchen är den också öppen.

Här köper du ordinarie biljetter till matchen.

Röd lördag tillbringas alltså helt och hållet på Olympia!

Södra kommer gunga. Missa inte det!


Comments are closed.