Halmstad borta 17/11

hamstad-borta3

Torsdagen den 17/11 klockan 18:30 går HIF in på Örjans vall för den första av två kvalmatcher mot Halmstad BK. Den första av två matcher som kan betraktas som rena finaler med ett allsvenskt kontrakt 2017 i potten. Och vi ska vinna.

Det är total uppslutning på Örjans som gäller. Sångerna om HIF ska eka över Nissan och spelarna ska känna att de bokstavligen talat är en man mer på plan.

För er som vill ladda upp i Halmstad innan match föreslår vi att ni tar pågatåget klockan 14:21 från spår 3B på Knutpunktens tågstation. På puben kommer ni kunna ta del av erbjudandet hamburgertallrik + en öl för bara 150 kronor. Kan ni inte komma loss till tåget 14:21 föreslår vi istället pågatåget klockan 16:21 från samma spår. En enkelbiljett för ordinarie pris kostar 132 kronor.

Vi ska stanna kvar!


Comments are closed.